Voortgezet Onderwijs

In het voortgezet onderwijs komt er veel op leerlingen af. Huiswerk maken in een gestructureerde en een sfeervolle leeromgeving buiten school is de manier om het beste in jezelf naar boven te halen. Eerst haal je na school een frisse neus op de fiets waarna je bij ons aan het huiswerk gaat.
Je krijgt een rustige, afgeschermde studieplek en we maken samen met jou een studieplanning. Daarna ga je zelf aan de slag. Als je vastloopt met leer- of maakwerk helpen we je weer op weg. Aan het einde van de dag overhoren we je zodat je thuis niet meer aan je huiswerk hoeft te denken.

Voortgetzet Onderwijs 1

Examenleerlingen ontvangen een intensievere, specifieke begeleiding gericht op de schoolonderzoeken en het centraal schriftelijk examen. In het voorjaar organiseren wij examentrainingen ter voorbereiding op de examens waar je je onzeker over voelt, of gewoon een hoger cijfer wil halen.

Voortgezet Onderwijs 2

Heb je behoefte aan individuele training of extra uitleg kun je bij ons bijlessen volgen. Dit kan over een individueel onderwerp gaan, maar we kunnen ook bijlestrajecten opstarten om achterstanden weg te werken of ondersteuning te bieden.

Wij motiveren al onze leerlingen en geven bagage mee om beter te presteren op school. Dit doen we professioneel en met veel persoonlijke aandacht.

Meldt u aan voor een vrijblijvende kennismaking