Mijn Studieplek

Ben je op zoek naar een rustige en prettige studieplek met zo min mogelijk afleiding? Maar wil je wel zelf kunnen bepalen hoe je je huiswerk plant en of je het goed genoeg kent? Dan is Mijn Studieplek perfect voor jou!

Met Mijn Studieplek biedt Van Berkum Studiebegeleiding jou een plek waar je elke dag huiswerk kunt maken en je je optimaal kunt voorbereiden op toetsen. Op een eigen, persoonlijke studieplek kun je je schoolspullen achterlaten zodat je de volgende dag weer gemakkelijk aan de slag kunt gaan. Onze studiecoördinator is jouw aanspreekpunt en draagt zorg voor de prettige studiesfeer. De studiecoördinator houdt bij wat je gedaan hebt, zodat jij overzicht behoudt over jouw voortgang. Door middel van evaluatiegesprekken bespreken we met je hoe het op school gaat.

Mocht je vakinhoudelijke uitleg willen en/of vragen hebben rondom het organiseren van je schoolwerk bestaat de mogelijkheid je in te schrijven voor bijlessen bij één van onze deskundige bijlesdocenten.

Kortom, op zoek naar een zelfstandige studieplek én de mogelijkheid snel extra ondersteuning te kunnen regelen? Neem dan contact met ons op en reserveer jouw eigen studieplek, of meld u aan voor een vrijblijvende kennismaking