Over ons

Het team van Van Berkum Studiebegeleiding kan jou helpen met het bijspijkeren van je kennis en het beter leren plannen. In een gestructureerde maar ook sfeervolle en aangename werkomgeving proberen wij onze leerlingen te motiveren en genoeg bagage mee te geven om beter te presteren en lekkerder in hun vel te laten zitten. Dat doen we heel professioneel en met veel persoonlijke aandacht. “Leren, leren”, structuur en planning zijn bij ons belangrijke sleutelwoorden.

Dus is er een hulpvraag op het praktische gebied van onderwijs, welke dan ook? Wij gaan die uitdaging graag aan. Voor het extra steuntje in de rug van scholieren en heel wat minder zorgen voor de ouders.

Ook voor bedrijven staat er een professioneel team klaar om, op maat, in uw hulpvraag op het gebied van taal mee te denken. In een ontspannen en gedreven omgeving proberen wij u en/of uw medewerkers beter te laten functioneren op dit vlak.

Van Berkum Studiebegeleiding leidt haar eigen begeleiders op. JIJ onderwijsadvies, een team van samenwerkende orthopedagogen/ GZ-psychologen ondersteunt hierbij op basis van consultatie.