30 jaar Van Berkum Studiebegeleiding

 In Nieuws

SUPER TROTS…

… zijn wij dat wij sinds dit schooljaar al 30 jaar een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen! Dit hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Omdat we dit al heel wat jaren met een fantastisch team doen, hebben we dit met name op feestelijke wijze gevierd met ons huidige team en oud-begeleiders. Wat ontzettend waardevol om zoveel mensen om ons heen te zien die Van Berkum Studiebegeleiding een warm hart toedragen!

 

EEN KLEIN BEETJE GESCHIEDENIS…

… is dan wel op zijn plek. In 1987 is huiswerkinstituut van Berkum opgericht door dhr. Jaap van Berkum. Al die tijd (op de eerste 4 maanden na) gevestigd op de weverssingel. Zelf kwam ik hier als student in 1992 binnen en had ik dé perfecte bijbaan. Een bijbaan waar je leerlingen verder kunt brengen door jouw kennis over te dragen maar waar je zelf ook veel leert. Super vond ik dat! Inmiddels werkte ik hier al even toen in 1997 vestiging Leusden werd geopend, een vestiging die ik later na mijn afstuderen met plezier heb gedraaid voordat ik mijn carrière bij randstad verder zette. Toen de telefoon in 2002 ging met de vraag of ik misschien interesse had om het instituut over te nemen, heb ik geen seconde getwijfeld. Huiswerkinstituut Van Berkum werd een paar jaar later omgedoopt tot Van Berkum Studiebegeleiding. We hebben onze diensten uitgebreid, naast hulp aan middelbare scholieren, zijn we ook steeds meer voor de basisschoolleerling gaan ontwikkelen. We gingen van 1 verdieping op de weverssingel naar 3 verdiepingen en in september van dit schooljaar hebben we onze deuren open gedaan in het Corderius College.

 

TOT SLOT…

…. zijn wij nog lang niet klaar met ons ingeslagen pad. Wij gaan vol enthousiasme verder met doen waar we goed in zijn en met het verder ontwikkelen en professionaliseren van Van Berkum Studiebegeleiding!

Recent Posts
Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search