Basisonderwijs

De één doorloopt alle klassen van de basisschool probleemloos, de ander heeft net wat meer tijd en aandacht nodig. Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing.

Onze meest gekozen begeleiding

Remedial teaching

Heeft uw kind moeite met lezen, rekenen, spellen of concentreren, door bijvoorbeeld dyslexie of dyscalculie? Of omdat er een ander probleem aan ten grondslag ligt? Met een goede leerstrategie kan uw kind zijn/haar probleem beter hanteren of zelfs overwinnen!

Lees meer over Remedial teaching

Cito Midden- en Eindtoets

De Cito-toetsen geven een beeld van wat uw kind op de basisschool heeft geleerd. Dit is tevens van invloed op het schooladvies in groep 8. Wij bieden hulp bij de voorbereiding van de Midden- en Eindtoets  om de kans te vergroten dat de optimale score wordt behaald.

Lees meer over de Cito Midden- en Eindtoets

Didactisch onderzoek

Heeft uw kind moeite met rekenen of taal? Bent u benieuwd op welk niveau hij of zij zich bevindt bij een specifiek vak? Met behulp van didactisch onderzoek wordt gekeken hoe uw zoon of dochter presteert op het gebied van rekenen, spelling, technisch- en begrijpend lezen.

Lees meer over Didactisch onderzoek

Wij zijn ook gespecialiseerd in

Voorbereiding op de brugklas

De overgang naar de brugklas is een spannende stap. Afscheid nemen van de vertrouwde basisschool, opeens weer de jongste zijn op school en nieuwe vakken volgen. ‘Voorbereiding op de brugklas’ zorgt ervoor dat leerlingen uit groep 8 straks ontspannen en zelfverzekerd aan de brugklas beginnen.

Lees meer over Voorbereiding op de brugklas

Bijles rekenen

Onze bijles is speciaal ontwikkeld voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 die net dat kleine beetje extra uitleg nodig hebben op het gebied van rekenen. Na schooltijd is er gelegenheid voor uw kind om met een van onze begeleiders te werken aan het onderwerp dat hij of zij lastig vindt, bijvoorbeeld breuken.

Lees meer over Bijles rekenen

Bijles taal

Met meer zelfvertrouwen de taalvakken aanpakken! Met onze individuele bijlessen focussen we op wat goed gaat en pakken we dat wat beter kan aan. Na schooltijd gaat uw zoon/dochter met een van onze begeleiders aan de slag met het onderdeel van taal dat hij of zij lastig vindt.

Lees meer over Bijles taal

Intelligentieonderzoek

Wilt u weten wat de sterke en zwakke kanten van uw kind zijn? Zijn er vermoedens van hoogbegaafdheid? Of wilt u weten of de zwakke prestaties van uw kind verklaard kunnen worden door zijn of haar intelligentie? Een intelligentieonderzoek geeft inzicht.

Lees meer over Intelligentieonderzoek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search