basis voor de brugklas

Voorbereiding op de brugklas

Om de overstap naar de brugklas te vergemakkelijken bieden wij ‘Voorbereiding op de brugklas’. Deze extra begeleiding voor leerlingen uit groep 8 zorgt ervoor dat uw zoon of dochter met een stevige basis op de middelbare school start. Als er sprake is van een grote achterstand, dan adviseren wij Remedial Teaching.

Wiskunde

Heeft uw zoon/dochter moeite met rekenen en wilt u de overgang van rekenen naar wiskunde versoepelen? Met behulp van remedial teaching wiskunde maakt de leerling kennis met eenvoudige algebra en meetkunde. Ook komen onderwerpen zoals machtsverheffen en worteltrekken aan bod. Op deze manier wordt uw kind optimaal voorbereid op de brugklas.

Nederlands

Het ontleden van zinnen en het juist benoemen van woordsoorten kan een lastige opgave zijn. Ook het herkennen van de verschillende soorten werkwoorden is niet altijd gemakkelijk. Herkent u dit bij uw zoon/dochter? Met behulp van remedial teaching Nederlands wordt extra uitleg gegeven en oefent de leerling deze vaardigheden. Na de zomervakantie start hij/zij met een stevige basis in de brugklas.

Engels

Heeft uw zoon/dochter moeite met Engels? Of gaat hij/zij starten met tweetalig onderwijs? De Engelse taal is een belangrijk vak op de middelbare school. Met behulp van   remedial teaching Engels wordt de woordenschat uitgebreid en wordt uitleg gegeven over de Engelse grammatica. Met deze woorden en grammatica leert de leerling Engelse zinnen maken. Door de extra uitleg en oefeningen wordt de overgang naar de brugklas versoepeld.

€440,-

10 x 1 uur in de week

Een goede voorbereiding, het halve werk …

Voor wie?

Leerlingen uit groep 8.

Wat?

Extra begeleiding bij taal en/of rekenen voorbereidend op het voortgezet onderwijs.

Hoe?

Middels een plan van aanpak gaan we samen met uw kind aan de slag.

Door wie?

Onder leiding van onze remedial teacher worden de lessen verzorgd door pabo studenten die in hun laatste jaar zitten.

Maar ook...

Kunt u uw kind laten voorbereiden op “leren, leren”, plannen en organiseren.

scribble-line

Misschien vindt u dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles Rekenen

Met Bijles Rekenen voor leerlingen van het basisonderwijs nemen we alle onderdelen van rekenen waarmee uw kind moeite heeft nog eens rustig door. We oefenen met getallen, verhoudingen, meten en verbanden zien. Uw kind zal zich zelfverzekerder voelen tijdens de rekenlessen en -toetsen in de klas.

Lees meer over Bijles Rekenen 

Cito Midden- en Eindtoets

De uitslagen van de Cito toetsen vanaf groep 6 zijn van invloed op het schooladvies in groep 8. Wij bieden hulp bij de voorbereiding van de Cito toetsen in groep 6, 7 en 8 zodat uw kind met meer vertrouwen aan de toetsen begint en om de kans te vergroten dat er scores worden gehaald die passen bij uw kind!

Lees meer over de Cito Midden- en Eindtoets

Didactisch onderzoek

Heeft uw kind moeite met rekenen of taal? Bent u benieuwd op welk niveau hij of zij zich bevindt met betrekking tot een specifiek vak? Met behulp van didactisch onderzoek wordt gekeken hoe uw zoon of dochter presteert op het gebied van rekenen, spelling, technisch- en begrijpend lezen.

Lees meer over Didactisch onderzoek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld