bijles taal

Bijles taal

Als uw kind moeite heeft om de stof die tijdens de taallessen wordt behandeld te begrijpen kan het ook het plezier in leren verliezen. Door op tijd hulp in te schakelen kunnen latere problemen worden voorkomen. Als uw kind bijvoorbeeld technisch niet goed leest kan het later in de bovenbouw lastig zijn om een tekst te begrijpen. Met onze bijles taal op onze locaties Amersfoort en Leusden krijgt uw kind een goede basis en bouwen we samen verder aan het vergroten van de kennis, zodat uw kind weer met plezier gaat lezen en leren.

Extra steuntje in de rug

Bijles taal is voor leerlingen in het basisonderwijs die moeite hebben met één of meerdere onderdelen van het taalonderwijs op de basisschool. Dit kan zijn op het gebied van mondelinge vaardigheid, leesvaardigheid (technisch en begrijpend lezen), schrijfvaardigheid of taalverzorging. We leggen eerst een goede basis en vanuit daar bouwen we samen met uw kind verder aan de kennis en vaardigheden.

Begeleiding bij bijles taal

Wij bieden persoonlijke begeleiding waarbij de leerproblematiek van uw kind centraal staat. We gaan op zoek naar het niveau dat uw kind beheerst en werken vanuit daar verder om de achterstand te verminderen of zelfs op te heffen. Onze een-op-een-begeleiding in zowel Amersfoort als Leusden zorgt ervoor dat uw kind tijdens de bijles taal alle aandacht krijgt die het verdient. We vinden het belangrijk dat dit gebeurt in een prettige werksfeer zodat uw kind zich op zijn gemak voelt en met steeds meer zelfvertrouwen de stof aan kan.

€44,-

per klokuur

Ontdek het verborgen talent!

Voor wie?

Bijles taal is voor leerlingen vanaf groep 5. Tijdens de intake bekijken we waarmee we uw kind het beste kunnen helpen op het gebied van taal.

Wat?

Uw kind krijgt extra uitleg over technisch en begrijpend lezen, één op één gaan we oefenen totdat een stabiel kennisniveau is bereikt.

Hoe?

Door de focuspunten te verwerken in een plan van aanpak. Uw kind gaat volgens een gestructureerd en stapsgewijs programma aan de slag.

Door wie?

Onder leiding van onze remedial teacher worden de bijlessen taal verzorgd door pabo studenten die in hun laatste jaar zitten.

Wist u dat...

We korte lijnen belangrijk vinden. In overleg met u en afhankelijk van de situatie bepalen we de frequentie met betrekking tot de evaluaties.

scribble-line

Misschien vindt u dit ook wel interessant

scribble-line

Remedial teaching

Heeft uw kind moeite met lezen, rekenen, spellen of concentreren? Is er sprake van dyslexie of dyscalculie? Of ligt er een ander probleem aan ten grondslag? Met een goede leerstrategie kan uw kind zijn/haar probleem beter hanteren of zelfs overwinnen!

Lees meer over Remedial Teaching

Cito Midden- en Eindtoets

De uitslagen van de Cito toetsen vanaf groep 6 zijn van invloed op het schooladvies in groep 8. Wij bieden hulp bij de voorbereiding van de Cito toetsen in groep 6, 7 en 8 zodat uw kind met meer vertrouwen aan de toetsen begint en om de kans te vergroten dat er scores worden gehaald die passen bij uw kind!

Lees meer over de Cito Midden- en Eindtoets

Didactisch onderzoek

Heeft uw kind moeite met rekenen of taal? Bent u benieuwd op welk niveau hij of zij zich bevindt met betrekking tot een specifiek vak? Met behulp van didactisch onderzoek wordt gekeken hoe uw zoon of dochter presteert op het gebied van rekenen, spelling, technisch- en begrijpend lezen.

Lees meer over Didactisch onderzoek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld