didactisch onderzoek amersfoort

Remedial Teaching

Sommige kinderen komen niet goed mee met de rest van de klas, door bijvoorbeeld een onderliggend probleem. Andere kinderen gaan juist veel sneller dan hun klasgenoten en voelen zich te weinig uitgedaagd. In beide gevallen kan Remedial Teaching een oplossing zijn. Remedial Teaching bieden we aan op onze vestiging in Amersfoort.

Voor tijdelijke en blijvende leerproblemen

Tijdelijke leerproblemen kunnen ontstaan doordat het tempo voor uw kind iets te hoog ligt, doordat uw kind wellicht snel is afgeleid of doordat de basis van bepaalde lesstof niet goed is gelegd. De opgelopen achterstand kan door middel van remedial teaching ingehaald worden.

Bij blijvende leerproblemen zoals dyslexie, dyscalculie, ADHD of ADD helpen wij uw kind zo goed mogelijk om te gaan met zijn of haar leerstoornis. Datzelfde geldt voor leerproblemen vanwege NLD (non-verbale leerproblemen) of autisme.

Ook als uw kind boven gemiddeld presteert op school biedt Van Berkum Studiebegeleiding Remedial Teaching aan. Uw kind krijgt hiermee de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau met passende uitdagingen.

Individuele begeleiding op maat met Remedial Teaching

Hebt u interesse in Remedial Teaching? Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. We inventariseren dan de problemen van uw zoon of dochter. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak met daarin de doelen die we samen willen bereiken. Remedial Teaching richt zich volledig op het probleem van de leerling en is dus altijd individuele begeleiding op maat.

De lessen zijn individueel en vinden plaats in op onze vestiging in Amersfoort. Van Berkum Studiebegeleiding geeft Remedial Teaching vanaf groep 5.

€56,-

per klokuur

Remedial Teaching in vijf stappen

Intake

In een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we waar uw kind tegenaan loopt en waarbij wij u kunnen helpen.

Plan van aanpak

Op grond van de intake stellen wij een handelingsplan op. Hiermee gaat uw zoon of dochter samen met de RT-er aan de slag.

Aan de slag

Uw kind doorloopt een programma om de leerprestaties te verbeteren.

Voortgang

De leerstrategie op maat zorgt dat uw kind zijn of haar probleem beter kan hanteren of zelfs overwinnen!

Evalueren

Natuurlijk bespreken we met u tussentijds de vorderingen van uw zoon of dochter.

scribble-line

Misschien vindt u dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles taal

Met meer zelfvertrouwen de taalvakken aanpakken! Met onze individuele bijlessen focussen we op wat goed gaat en pakken we dat wat beter kan aan. Na schooltijd gaat uw zoon/dochter met een van onze begeleiders aan de slag met het onderdeel van taal dat hij of zij lastig vindt.

Lees meer over Bijles taal

Cito Midden- en Eindtoets

De uitslagen van de Cito toetsen vanaf groep 6 zijn van invloed op het schooladvies in groep 8. Wij bieden hulp bij de voorbereiding van de Cito toetsen in groep 6, 7 en 8 zodat uw kind met meer vertrouwen aan de toetsen begint en om de kans te vergroten dat er scores worden gehaald die passen bij uw kind!

Lees meer over de Cito Midden- en Eindtoets

Didactisch onderzoek

Heeft uw kind moeite met rekenen of taal? Bent u benieuwd op welk niveau hij of zij zich bevindt met betrekking tot een specifiek vak? Met behulp van didactisch onderzoek wordt gekeken hoe uw zoon of dochter presteert op het gebied van rekenen, spelling, technisch- en begrijpend lezen.

Lees meer over Didactisch onderzoek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld