huiswerkbegeleiding amersfoort

Bijles economie

Economie is een vak waar zowel vaardigheden als beredeneren belangrijke componenten zijn. In een bijles economie (zowel MAVO, HAVO als VWO) gaan we aan de slag met wat jij moeilijk vindt, dit kan gaan over een heel onderwerp of over een specifiek onderdeel.

Jouw zekerheden:

Van Berkum Studiebegeleiding  We werken vanuit de stof van jouw lesmethode

Van Berkum Studiebegeleiding  Jij geeft aan wat je moeilijk vindt en stelt vragen, wij pakken dit met je op

Van Berkum Studiebegeleiding  Keuze in per uur of een bijlestraject van enkele weken

Van Berkum Studiebegeleiding  Ervaren bijlesdocenten die het vak economie met een goed cijfer hebben afgesloten

Hoe ziet de bijles economie er uit?

Wij kijken eerst welk onderdeel van economie jij moeilijk vindt en vervolgens gaan we hiermee samen aan de slag. Dit doen we door je uitleg over de stof te geven en veel te oefenen met vragen. Bij het toepassen van de stof leren we je om in stappen tot een oplossing te komen. Goed lezen en netjes werken zijn hierbij essentieel.

Aan jou de keuze: per uur of een bijlestraject

Bijlessen economie kunnen per uur worden afgenomen. Handig als je voor je toets nog even de belangrijkste onderdelen wilt doornemen. Het is echter ook mogelijk om een bijlestraject af te spreken waarbij je elke week een uur naar ons toekomt om de lesstof door te nemen, uitgelegd te krijgen en te oefenen.

Door wie wordt de bijles economie gegeven?

Op onze locaties in Amersfoort en Leusden worden de bijlessen gegeven door ervaren bijlesdocenten die economie met een goed cijfer hebben afgesloten. Hun huidige studierichting vereist een uitstekende kennis van de vakken waarin zij bijles geven. Daarnaast staan onze bijlesdocenten nog dichtbij de lesmethoden, ze weten precies waar je op moet letten bij het uitwerken van de opgaven. Ook begrijpen ze maar al te goed het spanningsveld tussen het willen behalen van een goed resultaat en de inspanning die ervoor geleverd moet worden. Met een bijles economie bij Van Berkum Studiebegeleiding ben je optimaal voorbereid!

€42,-

per klokuur

  Aanmelden bijles economie

  Kies een locatie:

  Gegevens ouder/verzorger

  Voor en achternaam *

  Telefoon overdag *

  Uw e-mail *

  Gegevens leerling

  Voor en achternaam *

  Ik zit nu in *

  Eventuele opmerkingen

  * Verplicht veld

  Neem contact op

  Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start typing and press Enter to search