huiswerkbegeleiding amersfoort

Bijles Engels

Engels is een vak waarbij je verschillende vaardigheden moet kunnen combineren. In de onderbouw ligt de nadruk vooral op de grammatica. In de bovenbouw wordt naast de grammatica ook veel aandacht besteed aan luistervaardigheid, leesvaardigheid en het schrijven van teksten.

Jouw zekerheden:

Van Berkum Studiebegeleiding  We werken vanuit de stof van jouw lesmethode

Van Berkum Studiebegeleiding  Jij geeft aan wat je moeilijk vindt en stelt vragen, wij pakken dit met je op

Van Berkum Studiebegeleiding  Keuze in per uur of een bijlestraject van enkele weken

Van Berkum Studiebegeleiding  Ervaren bijlesdocenten die het vak Engels met een goed cijfer hebben afgesloten

Hoe ziet de bijles Engels er uit?

In een bijles Engels in de onderbouw gaan we veel oefenen met grammatica. In de bovenbouw werken we met examenteksten op verschillende niveaus, oefenen we met schrijfopdrachten en maken we gebruik van cito-luisteroefeningen. We werken vanuit jouw lesmethode, maar kunnen dat ook ondersteunen met andere lesmaterialen. Grammatica wordt uitgelegd waarna er meteen wordt geoefend met het toepassen ervan.

Lees- en luistervaardigheid is een onderdeel waar de woordenschat belangrijk is en we geven dan ook in het begin vaak wat huiswerk mee in de vorm van het leren van signaalwoorden. Dan wordt er samen geoefend en gewerkt aan het toepassen van lees-/luisterstrategieën.

Aan jou de keuze: per uur of een bijlestraject

Bijlessen Engels kunnen per uur worden afgenomen. Eenmalig voor een toets om nog even de belangrijkste onderdelen door te nemen is mogelijk. Echter zien we vaak dat een taal een vak is waar structureel wat meer aandacht voor nodig is. Dit kan door bijlestraject afspreken waarbij je elke week een uur naar ons toekomt om de lesstof door te nemen, uitgelegd te krijgen en te oefenen.

Door wie wordt de bijles Engels gegeven?

Op onze locaties in Amersfoort en Leusden worden de bijlessen gegeven door ervaren bijlesdocenten die het vak Engels met een goed cijfer hebben afgesloten. Hun huidige studierichting vereist een uitstekende kennis van de vakken waarin zij bijles geven. Daarnaast staan onze bijlesdocenten nog dichtbij de lesmethoden, ze weten precies waar je op moet letten bij het uitwerken van de opgaven. Ook begrijpen ze maar al te goed het spanningsveld tussen het willen behalen van een goed resultaat en de inspanning die ervoor geleverd moet worden. Met een bijles Engels bij Van Berkum Studiebegeleiding ben je optimaal voorbereid!

€42,-

per klokuur

  Aanmelden bijles Engels

  Kies een locatie:

  Gegevens ouder/verzorger

  Voor en achternaam *

  Telefoon overdag *

  Uw e-mail *

  Gegevens leerling

  Voor en achternaam *

  Ik zit nu in *

  Eventuele opmerkingen

  * Verplicht veld

  Neem contact op

  Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start typing and press Enter to search