huiswerkbegeleiding amersfoort

Bijles natuurkunde

Natuurkunde is een exact vak waarbij het analytisch vermogen van een leerling om de hoek komt kijken. In een bijles natuurkunde (zowel voor MAVO, HAVO als VWO) gaan we aan de slag met wat jij moeilijk vindt, dit kan gaan over een heel onderwerp of over een specifiek onderdeel.

Jouw zekerheden:

Van Berkum Studiebegeleiding  We werken vanuit de stof van jouw lesmethode

Van Berkum Studiebegeleiding  Jij geeft aan wat je moeilijk vindt en stelt vragen, wij pakken dit met je op

Van Berkum Studiebegeleiding  Keuze in per uur of een bijlestraject van enkele weken

Van Berkum Studiebegeleiding  Ervaren bijlesdocenten die het vak natuurkunde met een goed cijfer hebben afgesloten

Hoe ziet de bijles natuurkunde er uit?

Door de leerstof nog een keer rustig uit te leggen en daarna aan de slag te gaan met de toepassing verbeteren we je grip op de stof. Het aanleren van een stapsgewijze aanpak, het ontwikkelen van toetsvaardigheden en het kunnen bepalen welke gegevens je wel/ niet nodig hebt, zijn hierbij belangrijk.

Aan jou de keuze: per uur of een bijlestraject

Bijlessen natuurkunde kunnen per uur worden afgenomen. Handig als je voor je toets nog even de belangrijkste onderdelen wilt doornemen. Het is echter ook mogelijk om een bijlestraject af te spreken waarbij je elke week een uur naar ons toekomt om de lesstof door te nemen, uitgelegd te krijgen en te oefenen.

Door wie wordt de bijles natuurkunde gegeven?

Op onze locaties in Amersfoort en Leusden worden de bijlessen op MAVO, HAVO en VWO niveau gegeven door ervaren bijlesdocenten die het vak natuurkunde met een goed cijfer hebben afgesloten. Hun huidige studierichting vereist een uitstekende kennis van de vakken waarin zij bijles geven. Daarnaast staan onze bijlesdocenten nog dichtbij de lesmethoden, ze weten precies waar je op moet letten bij het uitwerken van de opgaven. Ook begrijpen ze maar al te goed het spanningsveld tussen het willen behalen van een goed resultaat en de inspanning die ervoor geleverd moet worden. Met een bijles natuurkunde  bij Van Berkum Studiebegeleiding ben je optimaal voorbereid!

€42,-

per klokuur

  Aanmelden bijles natuurkunde

  Kies een locatie:

  Gegevens ouder/verzorger

  Voor en achternaam *

  Telefoon overdag *

  Uw e-mail *

  Gegevens leerling

  Voor en achternaam *

  Ik zit nu in *

  Eventuele opmerkingen

  * Verplicht veld

  Neem contact op

  Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start typing and press Enter to search