huiswerkbegeleiding amersfoort

Bijles wiskunde

Wiskunde is een vak waarbij vooral vaardigheden komen kijken. Zowel tijdens bijlessen wiskunde in de onderbouw, als bij de bijlessen wiskunde A of B in de bovenbouw gaan we daarom vooral veel oefenen. We beginnen met een stukje uitleg en daarna richten we ons op het toepassen van je kennis bij het oplossen van opgaven.

Jouw zekerheden:

Van Berkum Studiebegeleiding  We werken vanuit de stof van jouw lesmethode

Van Berkum Studiebegeleiding  Jij geeft aan wat je moeilijk vindt en stelt vragen, wij pakken dit met je op

Van Berkum Studiebegeleiding  Keuze in per uur of een bijlestraject van enkele weken

Van Berkum Studiebegeleiding  Ervaren bijlesdocenten die het vak wiskunde met een goed cijfer hebben afgesloten

Hoe ziet de bijles wiskunde er uit?

We werken vanuit de stof van jouw lesmethode. Je kunt als leerling aangeven wat je moeilijk vindt en je vragen stellen, maar we kunnen ook het hele hoofdstuk uitleggen en samen doorlopen. Tijdens het maken van de opgaven kijken we naar de stappen die je maakt bij het uitwerken: lezen wat gevraagd wordt, bepalen welke gegevens belangrijk zijn, netjes uitwerken in stappen, antwoord noteren en controleren.

Aan jou de keuze: per uur of een bijlestraject

Bijlessen wiskunde kunnen per uur worden afgenomen. Handig als je voor je toets nog even de belangrijkste onderdelen wilt doornemen. Het is echter ook mogelijk om een bijlestraject af te spreken waarbij je elke week een uur naar ons toekomt om de lesstof door te nemen, uitgelegd te krijgen en te oefenen.

Door wie wordt de bijles wiskunde gegeven?

Op onze locaties in Amersfoort en Leusden worden de bijlessen gegeven door ervaren bijlesdocenten die het vak wiskunde met een goed cijfer hebben afgesloten. Hun huidige studierichting vereist een uitstekende kennis van de vakken waarin zij bijles geven. Daarnaast staan onze bijlesdocenten nog dichtbij de lesmethoden, ze weten precies waar je op moet letten bij het uitwerken van de opgaven. Ook begrijpen ze maar al te goed het spanningsveld tussen het willen behalen van een goed resultaat en de inspanning die ervoor geleverd moet worden. Met een bijles wiskunde bij Van Berkum Studiebegeleiding ben je optimaal voorbereid!

€42,-

per klokuur

  Aanmelden bijles wiskunde

  Kies een locatie:

  Gegevens ouder/verzorger

  Voor en achternaam *

  Telefoon overdag *

  Uw e-mail *

  Gegevens leerling

  Voor en achternaam *

  Ik zit nu in *

  Eventuele opmerkingen

  * Verplicht veld

  Neem contact op

  Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start typing and press Enter to search