Op zoek naar een leuke bijbaan?

Van Berkum Studiebegeleiding begeleidt al ruim 30 jaar middelbare schollieren met het plannen, organiseren, maken en leren van hun huiswerk. Dit doen we met een enthousiast team. Ter uitbreiding van dit team zijn we opzoek naar studenten die graag als studiebegeleider aan de slag willen.

Heb jij je VWO diploma op zak en volg je een HBO/universitaire opleiding of heb je een tussenjaar? Ben  je minimaal 2 middagen per week beschikbaar en heb je minimaal voor 2 vakken een 7,5 of hoger? Lijkt het je leuk om jouw kennis en vaardigheden over te brengen aan middelbare scholieren? Dan is een bijbaan als studiebegeleider iets voor jou!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die in staat zijn leerlingen te begeleiden tijdens het hele proces van plannen & organiseren. Je houdt je bezig met onder andere overhoren, surveilleren, monitoren, signaleren, motiveren en het geven van bijlessen.

Voor dit schooljaar zijn wij op zoek naar studiebegeleiders die sterk zijn in de volgende vakken:

  • Wiskunde A, wiskunde B, Natuurkunde, Scheikunde

Van Berkum Studiebegeleiding is van maandag tot en met vrijdag geopend van 14:00 tot 19:00 uur. De werktijden zijn variabel. Onze voorkeur gaat uit naar studenten die voor langere tijd beschikbaar zijn (minimaal 1 schooljaar).

Wat wij bieden

Wij bieden jou een motiverende werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je ontvangt een uurtarief incl. vakantiegeld/toeslag en mocht je reiskosten hebben dan worden deze conform de bedrijfsregels vergoed.

Solliciteren

Is je interesse gewekt en wil je solliciteren mail dan je CV, je cijferlijst en een korte motivatiebrief naar amersfoort@huiswerkinstituut.nl

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search