Koen KoerselmanVestigingsmanager Amersfoort

  Mijn naam is Koen Koerselman en ben vestigingsmanager van onze vestiging in het centrum van Amersfoort. Ik heb economie en Frans gestudeerd en ben al tijdens mijn studie begonnen met werken bij Van Berkum Studiebegeleiding. Eerst als begeleider en bijlesdocent, later ben ik vestigingsmanager geworden, eerst in Amersfoort, daarna in Leusden en sinds 2014 weer in Amersfoort.

  Het is leuk om te zien hoe leerlingen zich dankzij onze begeleiding ontwikkelen. Hoe zij zich beetje bij beetje de vaardigheden eigen maken om hun schoolwerk te leren en het maximale uit zichzelf te halen tijdens toetsen.

  Ik zie het als onze taak om leerlingen te ondersteunen en te helpen als dat nodig is, maar ook om hen de verantwoordelijkheid te geven om zelfstandig te werken zodra ze dat aankunnen. Naast onze controlerende taak, vind ik het ook belangrijk om leerlingen ook vertrouwen te geven. Vertrouwen in hun eigen kunnen, maar ook vertrouwen wanneer zij zelfstandig taken uitvoeren. Zelfstandigheid is uiteindelijk de belangrijkste vaardigheid die wij de leerlingen willen bijbrengen.

  Neem contact op

  Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start typing and press Enter to search