bijles amersfoort

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak of heb je achterstand opgelopen en wil je deze adequaat wegwerken? Met onze bijlessen op locaties in Amersfoort en Leusden heb je het vak weer snel onder controle. Ook als je gewoon wat extra zekerheid nodig hebt, verzorgen wij passende vakinhoudelijke ondersteuning. Voor ieder middelbare schoolvak op elk niveau kun je bij ons terecht.

Begeleiding

Wij streven naar een flexibele begeleiding waarin jouw situatie centraal staat. Onze 1-op1-begeleiding zorgt er daarom voor dat je tijdens de bijles alle aandacht krijgt die het verdient. Tijdens de bijles in Amersfoort of Leusden leren wij je te kijken naar structuur, planning en aanpak zodat je inzicht krijgt in de leerstof en overzicht voor jezelf leert creëren. Bijles kan gevolgd worden om verschillende redenen.  Is het puur een gebrek aan inhoudelijke kennis, heb je moeite met het juist formuleren van de antwoorden of is stapsgewijs gestructureerd werken lastig? We zorgen er samen met jou voor dat je controle over het vak krijgt.

Maatwerk

Bijlessen kunnen voor ieder vak en op elk niveau binnen het voorgezet onderwijs worden ingezet. Een bijles is individueel en duurt 60 minuten. Afhankelijk van de behoefte kan een bijles wekelijks of maandelijks worden ingezet, of alleen voor een toetsmoment. In overleg is het allemaal mogelijk. Door bijlessen in te zetten zul je de stof beter begrijpen en met meer vertrouwen de toetsen maken. Onze bijlessen op onze locaties Amersfoort en Leusden worden altijd gegeven door studenten die minimaal in het bezit zijn van een VWO-diploma, de stof bovengemiddeld beheersen en didactisch in staat zijn de stof goed over te brengen.

€42,-

per klokuur

Bekijk meer informatie over specifieke bijlessen

Aan de slag in 5 stappen

Intake

Telefonisch bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen.

Plan van aanpak

Vanuit specifieke aandachtspunten wordt een start gemaakt. Na de eerste bijles geven we je advies over de verdere aanpak. In overleg geven we huiswerk aan je mee voor de volgende bijles.

Aan de slag

Je krijgt uitleg, tips en je gaat, aan de hand van stappenplannen, aan de slag met opdrachten. Je wordt geholpen met leerstrategieën en we zorgen dat je controle krijgt over het vak.

Voortgang

Natuurlijk bespreken we tussentijds je vorderingen, geven we je advies en kijken we naar de toekomst.

Evalueren

Voordat er een toetsmoment plaatsvindt, zetten we samen nog even de afgelopen periode op een rijtje en lopen we de belangrijkste leerpunten met je door. Kom maar op met die toets, jij bent er klaar voor!

scribble-line

Misschien vind je dit ook wel interessant

scribble-line

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen? Heb je moeite met het leren voor toetsen? Of vind je het gewoon moeilijk om thuis alleen aan het werk te gaan? Met onze huiswerkbegeleiding bieden we praktische handvatten om schoolwerk onder controle te krijgen.

Mijn Studieplek

Met Mijn Studieplek heb je jouw ideale plek waar je elke dag huiswerk kunt maken, vragen kunt stellen en je je onder toezicht optimaal kunt voorbereiden op toetsen. Op deze persoonlijke studieplek kun je je schoolspullen achterlaten, zodat je de volgende dag weer gemakkelijk aan de slag kunt gaan.

Examenbegeleiding

De aanloop naar het eindexamen vereist veel motivatie en discipline. Een gezonde dosis zelfvertrouwen helpt vaak bij het halen van goede resultaten. Onze examenbegeleiding is gericht op alle eindexamenleerlingen om met een zelfverzekerd gevoel hun eindexamens in te gaan.

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld