examenbegeleiding Amersfoort

Examenbegeleiding

Staat het eindexamenjaar voor de deur? Dan komt de afronding van je middelbare schooltijd steeds dichterbij. Leuk, spannend en voor sommigen misschien zelfs een uitdaging. Van Berkum Studiebegeleiding biedt met examenbegeleiding in Amersfoort en Leusden de mogelijkheid om dit examenjaar tot een succesvol jaar te maken!

Focus op examen

Naast de reguliere huiswerkbegeleiding ontvang je als examenleerling standaard een intensievere examenbegeleiding waarbij de focus ligt op het plannen van de examenstof op de langere termijn. Op onze locatie in Amersfoort of Leusden maken we samen een planning die structuur biedt tot aan het examen. Je kan inhoudelijke vragen stellen en aan het eind van de dag overhoord worden zodat precies duidelijk is of alle doelstellingen uit de examenplanning worden behaald.

Je wilt in één keer slagen, toch?

Aan de hand van een lange termijn planning ga je aan de slag. Dit gebeurt onder toezicht van onze begeleiders, die ervoor zorgen dat er een prettige en rustige leeromgeving wordt gecreëerd. Je hebt de gelegenheid om vragen te stellen als een opgave of onderwerp niet goed wordt begrepen. Ook voor examenleerlingen geldt dat alle voorbereidingen worden gecontroleerd en overhoord. Mocht je moeite hebben met een specifiek vak dan kan de examenbegeleiding in zowel Amersfoort als Leusden worden uitgebreid met individuele bijles.

Aanvullend bieden wij ook examentrainingen in Amersfoort. Deze vakspecifieke stoomcursussen staan los van de examenbegeleiding en worden in het voorjaar gegeven. Tijdens deze training wordt een-op-een de examenstof van een vak doorgenomen en wordt intensief geoefend met het maken van examenopgaven.

vanaf €382,-

3 dagen

Hoe wij jou gaan helpen in 5 stappen

Intake

In overleg met jou en je ouders brengen we in kaart waar je hulp bij nodig hebt en bepalen we de doelen.

Plan van aanpak

We maken met jou een planning op maat. Deze planning is de rode draad voor de examenbegeleiding.

Aan de slag

Met jouw begeleider bepaal je de doelen voor die dag. Uiteraard kun je vragen stellen over de stof en over hoe je de stof kunt aanpakken.

Voortgang

Iedere dag word je overhoord en wordt vastgelegd of je de planning hebt gehaald en hoe je het hebt gedaan.

Evalueren

Je krijgt dagelijks feedback. Korte lijnen vinden we fijn, gaat iets anders dan verwacht dan bellen we ook met je ouders.

scribble-line

Misschien vind je dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Of ben je achter geraakt met de leerstof? Wij verzorgen bijlessen gericht op het wegwerken van achterstanden, het bijhouden van actuele stof of ter voorbereiding op toetsen. Voor elk vak en elk niveau.

Lees meer over Bijles op de middelbare school

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen? Heb je moeite met het leren voor toetsen? Of vind je het gewoon moeilijk om thuis alleen aan het werk te gaan? Wij bieden praktische handvatten om schoolwerk onder controle te krijgen.

Lees meer over Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Mijn Studieplek

Met ‘Mijn Studieplek’ biedt Van Berkum Studiebegeleiding jou een ideale plek waar je elke dag huiswerk kunt maken, vragen kunt stellen en je je optimaal kunt voorbereiden op toetsen. Op een eigen, persoonlijke studieplek kun je je schoolspullen achterlaten zodat je de volgende dag weer gemakkelijk aan de slag kunt gaan.

Lees meer over Mijn Studieplek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld