examentraining Amersfoort

Examentrainingen

In mei begint het centraal schriftelijk examen. Een belangrijk moment: de afsluiting van je middelbare school! Je wilt natuurlijk goed voorbereid je examens gaan maken en misschien kun je daar nog wel extra ondersteuning voor gebruiken? Kijk dan eens naar onze examentrainingen in Amersfoort en Leusden.

Individuele examentrainingen

Wij geloven dat iedere leerling zijn eigen specifieke aandachtspunten heeft en dat je door een individuele aanpak of in kleine groepjes het beste resultaat kunt bereiken.

Daarom werken wij tijdens onze examentraining één-op-één of in een klein groepje (gem. 5 leerlingen) met jou op een gestructureerde wijze het volledige examenprogramma door. De onderwerpen die je moeilijk vindt, krijgen hierbij extra aandacht. De examentrainingen worden op onze locaties in Amersfoort en Leusden gegeven door ervaren trainers. 

Een standaardpakket bestaat uit 4 dagdelen van 4 uur waarin we alle examenonderwerpen met jou behandelen. In overleg met jou plannen we, in de periode van maart tot mei, deze dagdelen in.

 

In deze examentraining leer je de examenstof beter te begrijpen en toe te passen. Je vragen kun je meteen stellen, je hoeft dus niet te wachten tot je aan de beurt bent, hierdoor houd je vaart in jouw leertraject.  We geven jou uitleg en ondersteunen je bij het leren van de stof. Natuurlijk ga je ook aan de slag met het oefenen van examens van voorgaande jaren. Jouw persoonlijke trainer geeft je ook feedback op de door jouw gemaakte oefenexamens.

Wil je al eerder aan de slag met voorbereiden op je centraal examen, kies dan voor een bijlestraject. Dit zijn gemiddeld 1 á 2 bijlessen van een uur gedurende een langere periode. Met name voor de talen waarbij leesvaardigheid wordt getoetst of als je eerst nog schoolexamens moet maken, raden wij dit aan.

Neem gerust contact met ons op; we denken graag met je mee!

€382,-

voor 1 vak

Hoe wij jou gaan helpen

Dag 1

Aan de hand van jouw persoonlijke stappenplan wordt er gestart met de eerste onderdelen van de examenstof. Je krijgt uitleg en je gaat aan de slag met examenopgaven

Dag 2

Een vervolg met de onderdelen van de examenstof staat op het programma. Er wordt uitleg gegeven en je oefent met examenopgaven. Feedback is hierbij belangrijk en het gestructureerd toepassen van de stof staat centraal.

Dag 3

Er wordt wederom een vervolg gemaakt met de onderdelen van de examenstof. Door de intensieve uitleg, het oefenen, het toepassen en de feedback krijg je steeds meer grip op het vak en vertrouwen in jezelf!

Dag 4

Op deze dag is er ruimte om naast het examenonderdeel wat nog behandeld dient te worden ook tijd te hebben voor de onderdelen die extra aandacht behoeven zodat je optimaal bent voorbereid om met alle vertrouwen aan je CSE te beginnen!

CSE

Kom maar op, je bent er klaar voor!

scribble-line

Misschien vind je dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Of ben je achter geraakt met de leerstof? Van Berkum Studiebegeleiding verzorgt bijlessen gericht op het wegwerken van achterstanden, het bijhouden van actuele stof of op het voorbereiden van toetsen, tentamens of examens. Voor elk vak en elk niveau.

Lees meer over Bijles op de middelbare school

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen? Heb je moeite met het leren voor toetsen? Of vind je het gewoon moeilijk om thuis alleen aan het werk te gaan? Wij bieden praktische handvatten om schoolwerk onder controle te krijgen.

Lees meer over Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Mijn Studieplek

Met Mijn Studieplek biedt Van Berkum Studiebegeleiding jou een ideale plek waar je elke dag huiswerk kunt maken, vragen kunt stellen en je je optimaal kunt voorbereiden op toetsen. Op een eigen, persoonlijke studieplek kun je je schoolspullen achterlaten zodat je de volgende dag weer gemakkelijk aan de slag kunt gaan.

Lees meer over Mijn Studieplek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld