huiswerkbegeleiding amersfoort

Huiswerkbegeleiding

Slim plannen, geconcentreerd werken en  toetsen voorbereiden; meekomen op de middelbare school is soms nog best lastig. Wij bieden jou ondersteuning in de vorm van huiswerkbegeleiding op onze locatie Amersfoort en Leusden. Zo heb je jouw schoolwerk altijd onder controle.

Huiswerkbegeleiding geeft jou planning én structuur

Een belangrijk aspect bij het onder controle brengen van je huiswerk is te zorgen dat je een goed overzicht hebt over maakwerk, leerwerk en verslagen die op het programma staan. Wij helpen je met onze huiswerkbegeleiding door samen te inventariseren wat er in een bepaalde periode moet worden gedaan en te kijken hoe deze stof het beste kan worden verdeeld over de beschikbare tijd. Deze planning brengt voor jou rust en structuur zodat je met de inhoud van de stof aan de slag kan.

Aan de slag

Aan de hand van een planning ga je dan zelf aan de slag. Dit gebeurt onder toezicht van onze begeleiders, die ervoor zorgen dat er een prettige en rustige leeromgeving wordt gecreëerd en jou de gelegenheid geven om vragen te stellen als je een opgave of onderwerp niet goed begrijpt. Voordat je naar huis gaat wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Mocht je moeite hebben met een specifiek vak dan kan de huiswerkbegeleiding in zowel Amersfoort als Leusden worden uitgebreid met individuele bijles.

vanaf €382,-

3 dagen

Wat zijn de stappen bij huiswerkbegeleiding?

Intake

Je kunt op ieder moment van het lopende schooljaar beginnen. We beginnen met een intake zodat we een duidelijk beeld van je krijgen hoe we de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk op jou af kunnen stemmen.

plan van aanpak

Vanuit de intake volgt een persoonlijk plan met voor jou specifieke aandachtspunten. Uiteraard wordt er verschil gemaakt in aanpak voor onderbouw of bovenbouw.

aan de slag

In onze prettige werkomgeving in Amersfoort of Leusden ga je van start met ‘leren, leren’, organiseren, plannen en het maken van huiswerk. Om zo snel mogelijk een positief effect te krijgen, start je zo veel mogelijk dagen per week.

voortgang

Wij vinden ‘korte lijnen’ vanzelfsprekend en houden je ouders/verzorgers op de hoogte van je vorderingen. Dit zal in de eerste periode intensief zijn, uiteindelijk krijgen de contactmomenten een vaste vorm.

evalueren

Het is prettig om met elkaar de voortgang van de huiswerkbegeleiding te bespreken. Dit doen we samen met jou en je ouders/ verzorgers door terug te blikken en vooruit te kijken.

scribble-line

Misschien vind je dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Of ben je achter geraakt met de leerstof? Van Berkum Studiebegeleiding verzorgt bijlessen gericht op het wegwerken van achterstanden, het bijhouden van actuele stof of op het voorbereiden van toetsen, tentamens of examens. Voor elk vak en elk niveau.

Mijn Huiswerkplek Corderius

Van Berkum Studiebegeleiding biedt huiswerkbegeleiding aan in het Corderius College in Amersfoort onder de naam ‘Mijn Huiswerk Plek’. Speciaal voor leerlingen van het Corderius. Wij bieden praktische handvatten om schoolwerk onder controle te krijgen.

Examenbegeleiding

De aanloop naar het eindexamen vereist veel motivatie en discipline. Een gezonde dosis zelfvertrouwen helpt vaak bij het halen van goede resultaten. Onze examenbegeleiding is er voor alle eindexamenleerlingen die met een zelfverzekerd gevoel hun eindexamens in willen gaan.

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld