huiswerkplek amersfoort

Mijn Studieplek

Heb je behoefte aan een rustige en prettige studieplek met zo min mogelijk afleiding maar waar je wel vragen kunt stellen en waar wel toezicht is? Bij ‘Mijn Studieplek’ bepaal je zelf wanneer je extra hulp wenselijk vindt. Het is de ideale plek om je optimaal voor te bereiden op je toetsen en/of examens.

Een goede voorbereiding

Mijn Studieplek is een persoonlijke studieplek in een motiverende omgeving waar schoolspullen kunnen worden achtergelaten; zo kan de leerling de volgende dag weer gemakkelijk verder met het huiswerk. Onder begeleiding van onze studiecoördinator plannen de leerlingen zelfstandig het schoolwerk. Mocht het nodig zijn dan kan de leerling rekenen op extra ondersteuning. Indien er bij deze zelfstandige variant van huiswerkbegeleiding toch aanleiding is om de begeleiding te intensiveren dan zullen we dat uiteraard met u bespreken.

Toch meer nodig?

Mocht er toch vakinhoudelijke uitleg nodig zijn en/of ontstaan er vragen rondom het organiseren van het schoolwerk, dan kan de leerling zich altijd inschrijven voor bijlessen bij één van onze deskundige bijlesdocenten of studiecoaches.

Lees meer over onze bijlessen, voor ieder vak, op elk gewenst niveau.

€200,-

per maand (ongeacht het aantal dagen)

Hoe wij je helpen in 5 stappen

Intake

In een intakegesprek kijken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij je kunnen helpen.

Plan van aanpak

Op grond hiervan geven wij advies bij het maken van een persoonlijke planning.

Aan de slag

Onder toezicht van een begeleider gaat je zelfstandig aan de slag met dit plan.

Voortgang

Je hebt altijd de mogelijkheid vragen te stellen aan de begeleiders of extra bijlessen in te schakelen.

Evalueren

Dagelijkse monitoring, 1 keer per maand aan de ouders per mail. Indien gewenst aan tafel.

scribble-line

Misschien vind je dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Of ben je achter geraakt met de leerstof? Van Berkum Studiebegeleiding verzorgt bijlessen gericht op het wegwerken van achterstanden, het bijhouden van actuele stof of op het voorbereiden van toetsen, tentamens of examens. Voor elk vak en elk niveau.

Lees meer over Bijles

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen? Heb je moeite met het leren voor toetsen? Of vind je het gewoon moeilijk om thuis alleen aan het werk te gaan? Wij bieden praktische handvatten om schoolwerk onder controle te krijgen.

Lees meer over Huiswerkbegeleiding

Examenbegeleiding

De aanloop naar het eindexamen vereist veel motivatie en discipline. Een gezonde dosis zelfvertrouwen is vaak helpend bij het halen van goede resultaten. Onze examenbegeleiding is bedoeld voor alle eindexamenleerlingen die met een zelfverzekerd gevoel hun eindexamens in willen gaan.

Lees meer over Examenbegeleiding

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Aanmelden
close slider

  Naam *

  E-mail *

  Locatie

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  * Verplicht veld