examentraining Amersfoort

Rekentoets

Hoe zat het ook alweer met breuken, procenten en het berekenen van de inhoud? Voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken met rekenen bieden wij hulp bij een optimale voorbereiding op de rekentoets.

Voor wie

In het eerste jaar van de PABO krijg je te maken met de verplichte rekentoets. Voor een grote groep studenten blijkt deze toets een struikelblok te zijn. Komt dit je bekend voor en levert de rekentoets jou stress op? Wij kunnen je helpen!

Begeleiding

Van Berkum Studiebegeleiding biedt individuele bijlessen aan. Samen met jou gaan we aan het werk met de stof die je lastig vindt. Er wordt uitleg gegeven en veel geoefend met de verschillende onderdelen, hierdoor leer je de verschillende oplossingsstrategieën toe te passen. Na afloop van de les worden er opdrachten mee naar huis gegeven die in de volgende les worden besproken.

€37,50

per klokuur

Hoe wij jou gaan helpen in 5 stappen

Intake

tijdens de intake wordt gekeken op welk gebied jij extra hulp voor rekenen kan gebruiken.

Plan van aanpak

We spreken de frequentie van de bijlessen met elkaar af en het gewenst resultaat.

Aan de slag

Je gaat een op een met een van onze docenten aan de slag.

Voortgang

Van iedere bijles leggen we kort vast wat je hebt geoefend en wat het resultaat was.

Evalueren

Evalueren doen we tijdens de hele begeleidingsperiode. Zodat we jou optimaal kunnen ondersteunen.

scribble-line

Misschien vind je dit ook wel interessant

scribble-line

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Of ben je achter geraakt met de leerstof? Van Berkum Studiebegeleiding verzorgt bijlessen gericht op het wegwerken van achterstanden, het bijhouden van actuele stof of op het voorbereiden van toetsen, tentamens of examens. Voor elk vak en elk niveau.

Lees meer over Bijles

Huiswerkbegeleiding

Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen? Heb je moeite met het leren voor toetsen? Of vind je het gewoon moeilijk om thuis alleen aan het werk te gaan? Wij bieden praktische handvatten om schoolwerk onder controle te krijgen.

Lees meer over Huiswerkbegeleiding

Mijn Studieplek

Met Mijn Studieplek biedt Van Berkum Studiebegeleiding jou een ideale plek waar je elke dag huiswerk kunt maken, vragen kunt stellen en je je optimaal kunt voorbereiden op toetsen. Op een eigen, persoonlijke studieplek kun je je schoolspullen achterlaten zodat je de volgende dag weer gemakkelijk aan de slag kunt gaan.

Lees meer over Mijn Studieplek

Neem contact op

Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search